Ons deeg. Hun keukens. Gedeelde successen.
Van pizzeria tot festivalfoodtruck: ontdek hoe chefs dagelijks tijd besparen, rust in de keuken terugvinden en tegelijkertijd topkwaliteit serveren. Met ons deeg als stille kracht.
“Dankzij Laboratorio Panini kunnen wij onze kwaliteit en werkwijze garanderen”
Wat zou Trattoria Panini Rotterdam zijn zonder ons kenmerkende deeg! Doordat wij dit laten maken en leveren door onze partners van Laboratorio Panini, kunnen wij onze kwaliteit en efficiënte werkwijze garanderen en waarborgen. Voor een zacht prijsje nooit meer stress over het belangrijkste product van onze keuken. Daar tekenen we graag voor!
Trattoria Panini
Rotterdam
“We kunnen op een, voor onze keuken, eenvoudige wijze overheerlijke pizza’s serveren”
Al jaren nemen wij de pizzabodems, tomatensaus en mozzarella af bij Laboratorio Panini en dat is niet zonder reden. We zijn zeer tevreden over de samenwerking. Het contact is goed, de levering is snel en het belangrijkste: de klanten zijn diktevreden over onze pizza’s. We kunnen op een, voor onze keuken, eenvoudige wijze overheerlijke pizza’s serveren.
SPARGO
Amsterdam
Verse producten
Efficiënter werken
Klant tevredenheid
Jaar vakmanschap
Domande frequenti
Oftewel: jouw vragen, onze antwoorden.